Valeria Schelean-Șomfelean, la Washington DC! Pentru confidențialitatea în spațiul virtual, securitate și apărare!

untitled design set 970x90 px

Deputatul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean-Șomfelean, participă, în perioada 21-24 mai 2017, la Washington DC, la prima întâlnire a rețelei Transatlantice a Tinerilor Parlamentari.

Delegația EU 40, din care face parte și parlamentarul cărășean, va fi întâmpinată de David O’Sullivan, ambasadorul Uniunii Europene în Statele Unite ale Americii și, ulterior, se va întâlni cu mai mulți oficiali ai Statelor Unite și membri ai Congresului. „Este o onoare să fac parte din delegația EU 40 la acest eveniment și să particip la discuții importante despre confidențialitatea în spațiul virtual/digital sau securitate și apărare, teme de interes comun pentru Uniunea Europeană și Statele Unite”, a declarat Valeria Schelean-Șomfelean pentru expressdebanat.ro.

Scopul acestei întâlniri este de a conecta tinerii europarlamentari și parlamentari ai statelor membre ale Uniunii Europene cu tinerii reprezentanți ai noii Administrații a Statelor Unite, pentru a discuta cu privire la câteva teme de interes comun pentru Uniunea Europeană și Statele Unite. Discuțiile se vor finaliza prin adoptarea unei rezoluții care să pună accentul pe întărirea colaborării dintre Uniunea Europeană și Statele Unite în aceste domenii.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/