Valentin Armașu, „un controversat om de afaceri”: „Am fost mușcat de lăcomia clasei politice din acest județ”

Sătul de pretențiile politicienilor și de administrația murdară care s-a făcut în ultimii ani în Caraș-Severin, Valentin Armașu vrea să obțină scaunul de președinte al Consiliului Județean pentru a face curățenie și a demonstra că rezultate notabile se pot obține și prin respectarea legii.

Liderul PER pune punctul pe i și nu se ferește să îi arate cu degetul pe cei pe care îi consideră vinovați de o politică murdară, o administrație în interes propriu, context care i-a aplicat până și lui eticheta de „om de afaceri controversat”. Valentin Armașu a avut de-a face cu oamenii care au condus județul Caraș-Severin din diverse funcții și spune că își dorește altceva pentru locuitorii de aici, un mediu politico-administrativ curat.

„Cred că este momentul să deslușesc epitetul de «controversat om de afaceri». Da, Armașu este controversat pentru că a fost mușcat de lăcomia clasei politice din acest județ. La un moment dat am constatat că afaceri în Caraș-Severin se pot face doar prin «miluirea» politicienilor aflați la butoanele de comandă ale județului. Controversat am devenit când m-am săturat de lăcomia lor și i-am denunțat. De atunci calvarul amenințărilor și chemărilor la organele de anchetă ale statului. Dar, tot de atunci, dorința de a pune pe picioare o politică și un mediu politico-administrativ curat, așa cum este și doctrina Partidului Ecologist Român”, explică Valentin Armașu.

Liderul PER vrea să demonstreze că se pot realiza lucruri minunate și pentru acest colt de țară, fără minciună, fără a călca în picioare natura, fără a vorbi la orice lucrare încredințată de Consiliul Județean sau de orice primărie din județ despre întrebarea: „mie cât îmi dai?”. Sau, mai autoritar, „vezi că mie îmi aduci x la sută din finanțare”.

Valentin Armașu lucrează de mulți ani în domeniul construcțiilor și declară că a fost de multe ori pus în situația de a avea dispute cu proiectanții pe tema conservării mediului. „Am fost chiar la un pas de a pierde contracte importante din punct de vedere financiar, doar pentru că m-am agățat de protejarea unui mal de râu ce avea o anume vegetație protejată sau în apele râului se regăsea o specie, de asemenea, protejată. Am avut în vedere tot timpul, faptul că noi, oamenii, dacă vreți eu, omul de afaceri, suntem datori să păstrăm o permanentă simbioză între civilizația umană și natură. Nu putem trăi fără dezvoltare urbană, dar pentru acest deziderat nu putem călca în picioare ce ne este dat de Divinitate”.

Candidatul PER la șefia Consiliului Județean spune că își dorește ca partidul pe care îl reprezintă să fie și în Caraș-Severin ecologistul politicii autohtone.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/