La Sichevița este nevoie de o piață agricolă. Candidatul PMP promite că o va pune la punct

Alin Găină face parte din categoria celor care nu au mai făcut politică. A tinerilor dornici să schimbe lucrurile în comunitatea în care trăiesc, să aducă un dram de bunăstare consătenilor săi. Ne-a mărturisit că se poate orice, important este să vrei, să te implici nu doar cu trupul, ci și cu sufletul.

Duminică va susține cel mai mare examen al vieții sale, candidând la fotoliul de primar al comunei Sichevița din partea Partidului Mișcarea Populară, Filiala Caraș-Severin, condusă de Ionuț Popovici.

Alin Găină, atașat sufletește de acele locuri, spune că îi va ajuta pe oameni pentru a găsi soluții să foreze în zonele în care apa se găsește mai greu, pentru ca aceștia să își irige culturile agricole. Pe de-altă parte, în cazul în care va fi ales primar, promite să amenajeze o piață agricolă, în care micii producători din comună, dar nu numai, să-și vândă produsele.

„În comuna Sichevița este o tradiție ca, din două în două săptămâni, oamenii să vină la piață, fie ca producători, fie ca și cumpărători. Până acum, în toate campaniile electorale toți politicienii care au venit au promis că vor amenaja o piață, așa cum vedem pe la orașe, cu mese, acoperită, să vină oamenii în condiții decente, să poată să își vândă produsele agricole, lapte, brânză, ouă, ce are fiecare pe acasă, fructe. Din păcate nu s-a întâmplat nimic în sensul ăsta, nici măcar în glumă, să zic așa. Oamenii vin în continuare în piață pentru că își doresc să își vândă produsele, există cerere în acest sens, dar, din păcate, le expun pe jos, efectiv pe asfalt, pe drumul care trece prin comună. Oamenii își vând marfa în condiții insalubre și lipsite de igienă, din păcate, nu din vina lor, ci din vina celor care nu oferă condiții civilizate.”, mărturisește Alin Găină.

(E)