„Hurduzeu rămâne încă patru ani președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin! Andra Pleșa și Dunca sunt disperați!”

Sorin Grindeanu, fostul premier al României, anunță rezultatele alegerilor locale din 27 septembrie în Caraș-Severin! Dezastru pentru PNL!

Prim-vicepreședintele social-democrat anunță victoria lui Silviu Hurduzeu în competiția electorală pentru funcția de președinte al administrației județene, principalul său contracandidat, liberalul Romeo Dunca, trebuind să-și recunoască înfrângerea deoarece nu a fost capabil să prezinte nici măcar un proiect concret pentru Caraș-Severin. S-a rezumat doar la a arunca vorbe grele în stânga și-n dreapta, fără niciun fel de acoperire însă, și a jigni aproape pe toată lumea.

„Crește tensiunea liberalilor Dunca, Popa și Pleșa, probabil din cauza unei anumite disperări pe care o resimt pentru că vor pierde alegerile. Silviu Hurduzeu va rămâne președinte de CJ încă patru ani și vom câștiga majoritatea primăriilor din Caraș-Severin. De aici pleacă iritarea adversarilor politici. I-am recomandat lui Silviu să ducă o campanie pozitivă, a încercat să intre într-un dialog pe proiecte cu adversarii politici. Eu nu am văzut însă la adversarii lui niciun proiect, am văzut în schimb alte lucruri. Refuz să mai intru în dezbateri cu diverși meteoriți politici.”, a comentat Sorin Grindeanu.

Fostul premier face totodată încă un apel către liberali, ca măcar în ultimele zile de campanie să joace curat, să înceteze cu presiunile și acțiunile care nu fac cinste nimănui și care, în plus, sunt și la limita legii. Dacă nu cumva dincolo de ea. „Conferința de presă organizată în Primăria Caransebeș e un alt exemplu de lipsă de fair-play, de conduită politică, pe care noi avem de gând să o stopăm prin câștigarea alegerilor și chiar vom face asta, vom câștiga alegerile în Caraș-Severin!”, a conchis Grindeanu.

(E)