Valentin Armașu: „Parcul și faleza Dunării sunt într-o stare jalnică!”

O vizită în Clisura Dunării, în speță, la Moldova Nouă, l-a determinat pe Valentin Armașu să reacționeze dur la adresa primarului în funcție, Adrian Torma. Liderul PER spune că a fost dezamăgit în weekend de starea în care a găsit parcul și faleza Dunării.

Ecologiștii au vizitat duminică Moldova Nouă, acolo unde, împreună cu echipa de candidați la Consiliul Local Moldova Nouă, condusă de Adrian Artenie, membrii PER au stat de vorbă cu cetățenii și le-au aflat problemele. În plus, în parcul de pe faleza Dunării a fost organizat un spectacol pentru copii. Zona l-a făcut însă pe liderul PER, Valentin Armașu, să reacționeze.

„Echipa PER a organizat, în parcul de pe faleza Dunării un spectacol pentru copii și nu a putut să nu constate starea jalnică a parcului și a întregii faleze a Dunării, năpădită de buruieni, neîngrijită, plină de uscături și gunoaie. O asemenea zonă ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru orice primar, dar se pare că se face mai greu administrație din birourile procurorilor. Rușine, domnule Adrian Torma!”, este mesajul liderului PER, Valentin Armașu, candidatul ecologiștilor la funcția de președinte al Consiliului Județean.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/