Valentin Armașu: „Eu sunt de fapt o platformă pe care se ridică oamenii”

Valentin Armașu, cunoscut de mulți din postura de om de afaceri, a ales să intre în politică având încredere în tineri și considerând că îi poate susține, astfel încât rezultatul să fie o politică nouă, curată, cu oameni care pot schimba în bine sistemul din administrația publică.

„Am intrat crezând că pot să ajut tineretul pentru că eu sunt de fapt o platformă de a ridica niște oameni, de a face un partid frumos în Caraș-Severin.”, spune candidatul PER la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Valentin Armașu dă exemplul candidatului PER la Consiliul Local Reșița, Raul Purcăriță, cel mai tânăr candidat al partidului. „Este un băiat care sper să ajungă în Consiliu Local, va schimba Domanul. Administrația actuală, ok, a făcut centrul, a făcut niște alei, dar Doman, Țerova, Câlnic sunt cam uitate”.

Liderul PER Caraș-Severin susține că a încercat să aducă în partid cât mai mulți oameni care nu au făcut politică sau care au făcut o politică de care au fost dezamăgiți. Iar acum, după ce a construit o echipă, îi consideră pe toți membrii colegii săi, nicidecum nu-i privește cu superioritate. „Mă și deranjează când merg la partid toți mă iau cu domnul președinte, nu prea mă simt, din munca mea de constructor, la domnul președinte nu prea mă simt confortabil, dar aceasta este politica.”, mai spune Valentin Armașu.

În două luni, în Caraș-Severin s-au înființat 35 de filiale ale Partidului Ecologist Român.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/