Eugen Băleanu: „Moldova Nouă are nevoie de o schimbare radicală! Eu, spre deosebire de ei, nu vreau puterea pentru mine”

Văzând că orașul Moldova Nouă, astăzi, nu poate fi caracterizat altfel decât un oraș „săracit și depopulat”, tocmai din cauza lipsei de interes a reprezentanților partidelor care s-au perindat la putere în ultimii 30 de ani, candidatul Partidului Verde pentru șefia administrației publice locale de la Dunăre a ținut să transmită electoratului că, acum, este momentul pentru o schimbare radicală, schimbare care să-i poarte semnătura, întrucât, spune acesta, nu face parte din generația celor ahtiați de putere care, odată ce și-au atins scopul, uită cu desăvârșire de oameni.

„Oamenii au trăit în Moldova Nouă, în ultimii 30 de ani, cu toate aceste formațiuni politice: 1996-2000 (PNL), 2000-2008 (PSD), 2008-2012 (PDL), 2012-2016 (PSD), 2016-2020 (PNL). Cred că e timpul pentru o schimbare radicală, întrucât Moldova Nouă a fost ținută în loc în ultimele trei decenii. Nu au făcut aproape nimic, iar, ceea ce au făcut, nu au făcut bine. Acestea sunt rezultatele. Moldova Nouă, astăzi, este un oraș sărăcit, depopulat, lăsat de izbeliște, dar nu numai de către autoritățile locale, ci și de către cele naționale. Uitați-vă și dumneavoastră! Vin în campanie să ne arate cât de frumoși sunt ei, vin, se-njură unii cu ceilalți, după care, mâine, fac alianțe și nu mai există nicio problemă. Totul pentru a câștiga puterea cu ajutorul cetățenilor. În rest, niciun cuvânt pentru cetățean. Vor puterea pentru ei. De aceea, lumea trebuie să înțeleagă că, astăzi, Eugen Băleanu poate fi o alternativă. Eu, spre, deosebire de ei, nu vreau puterea pentru mine.”, a atras atenția Eugen Băleanu.

În ceea ce-i privește pe ceilalți competitori înscriși în lupta pentru a cârmui orașul în următoarea perioadă, omul de afaceri le aduce aminte cetățenilor urbei că au avut ocazia să testeze capacitățile fiecăruia, atât în perioada 2008-2012, cât și în perioada 2016-2020. Ca atare, luând în calcul ceea ce i-a nemulțumit, acest lucru poate fi un motiv suficient de puternic pentru a avea încredere să se-ndrepte spre altceva, acel altceva care scoate ura și dușmănia din ecuație pentru bunăstarea și prosperitatea UAT-ului:

„E momentul ca Eugen Băleanu să vină la putere, asta pentru a le arăta că se poate și altfel! Trebuie o altă politică la Moldova Nouă! Ajunge! Prea multă ură și dușmănie. Uitați-vă și dumneavoastră de ceea ce sunt în stare să facă pe ultima sută de metri. Sunt în stare să se omoare între ei. Se-njură de mamă, de copii, de părinți, de nepoți, prin intermediul conturilor false. Ion Chisăliță, spre exemplu, candidatul liberal, nu ar trebui să accepte așa ceva, nu ar trebui ca echipa din jurul lui să practice o astfel de campanie. A lucrat cu mine în 2008, dar nu a procedat așa. Astăzi, ținând cont că nu are nicio reacție, cred că este pentru că înțelege că a pierdut. Din punctul meu de vedere, Ion Chisăliță a ieșit din acest joc.”, a ținut să precizeze Eugen Băleanu, candidatul Partidului Verde înscris în lupta pentru câștigarea Primăriei Moldova Nouă.

(E).

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/