Mesaj la final de campanie pentru caransebeșeni: „Veniți la vot în 27 septembrie. Vor urma 4 ani de liniște”

Felix Borcean, candidatul independent la funcția de primar al Caransebeșului, încheie campania electorală cu același optimism pe care l-a avut pe tot parcursul ei. Le mulțumește caransebeșenilor pentru susținere, dar totodată îi încurajează să nu creadă în zvonurile pe care unii aleg să le lanseze în spațiul public și care, cel mai probabil, se vor înmulți în ziua votului.

Doar astăzi mai au dreptul candidații la diferite funcții să continue acțiunile aferente campaniei electorale. Mâine va fi liniște, iar duminică va fi…. furtuna! În 27 septembrie, cetățenii din fiecare localitate vor decide cine le va conduce destinele în următorii 4 ani. Felix Borcean, cel care speră să obțină încă un mandat la Primăria Caransebeș, le mulțumește de pe acum locuitorilor pentru susținere și îi roagă să se prezinte la vot, indiferent pe cine vor pune ștampila.

„Am primit foarte multe mesaje, mă încarcă pozitiv, mă descarcă alte zvonuri. Îi rog să meargă la vot, e foarte important ca primarul care va fi după aceste alegeri să aibă o credibilitate și o susținere cât mai mare. De procentul pe care îl are viitorul primar depinde și activitatea ulterioară a aparatului primăriei. De asemenea, îi îndemn să nu plece urechea la tot felul de zvonuri. Eu am încercat și în online, și direct să transmit ceea ce este adevărat.”, spune Felix Borcean.

Cel care a ocupat funcția de primar timp de 4 ani și aproape 3 luni, până ce a fost demis prin ordin de prefect, îi încurajează pe alegători să nu se teamă de coronavirus, chiar dacă probabil vor apărea zvonuri că la o anumită secție ar fi apărut vreun infectat. „Sunt tot felul de persoane care în ziua votului vor avea tot felul de activități subversive. Nu-i suspectez pe contracandidații mei, dar există aparatele acelea pregătite din umbră, rețelele care își vor face treaba și vor apărea astfel de dezinformări.”, este convins Borcean.

Felix Borcean ține să dezmintă și zvonurile privind numărul mare de flotanți din această perioadă. Candidatul la Primăria Caransebeș spune că sunt înregistrați 60 de flotanți în ultima lună, dintre care doar 20 veniți din alte părți.

„Nu m-am simțit singur în această perioadă, chiar dacă eu candidez independent. Am avut alături și echipa PMP, și PSD, am adus Stânga și Dreapta împreună, ceea ce îmi dă siguranța că vor urma 4 ani de liniște, dar nu acea liniște periculoasă, ci una administrativă.”, încheie Felix Borcean, cel care este convins că în 28 septembrie va sărbători victoria alături de caransebeșeni.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/