Val de schimbări în învățământ. Și Paul Șușoi pleacă din conducere: ,,Nu pot face parte dintr-o echipă PSD!”

Rezultatele slabe obținute la examenul de bacalaureat, precum  și ruptura USL au dus la o serie de modificări la nivelul conducerii unităților de învățământ din Caraș-Severin, dar și la nivelul Inspectoratului Școlar.

De la 1 septembrie, inspectorul adjunct Paul Șușoi va pleca de funcția pe care o ocupă în cadrul ISJ. Motivele pe care enumeră acesta sunt două. În primul rând, pe data de 31 august îi expiră contractul pe care l-a încheiat cu Ministerul Educației, iar în al doilea rând, echipa care se află la cârma instituției nu are aceeași viziune ca el.

,,La 1 septembrie se încheie contractul meu cu ministrul și nu mai pot rămâne să figurez într-o echipă care în proporție de 99 la sută este formată din social-democrați. Eu sunt un om liberal, iar viziunea mea este una de dreapta. Consider că am alte principii!”, a spus acesta pentru www.expressdebanat.ro. După data de 1 septembrie va ocupa postul de director adjunct al Liceului Pedagogic CD Loga din Caransebeș.

Inspectorul general Nicolae Grindeanu explică și motivele care stau la baza celorlalte decizii de schimbare a celor care conduc instituțiile din Caraș-Severin.

,,Eventualele schimbări, care sunt la nivel de directori și Inspectoratul Școlar, sunt pentru management deficitar. Rezultatele slabe, coroborate cu slaba colaborare cu autoritățile locale au stat la baza deciziei. Toate însă sunt propuneri și vor trebui aprobate de ministrul Educației”, a spus Nicolae Grindeanu, inspectorul general al ISJ Caraș-Severin.

Vizate de modificări sunt mai multe instituții: Colegiul Tehnic Reșița, Liceul Auto și Liceul Dacia, ambele din Caransebeș, dar și alte două posturi din cadrul ISJ. Inspectorul de matematică părăsește funcția pentru rezultate dezastruoase la bacalaureat la această materie, dar și inspectorul de specialitate de la învățământul profesional și tehnic.

Comments

  1. Toni says:

    Eu cred ca pe mine nu ma duce mintea. Zice acest inspector, matusalemic, ca se schimba directorii pentru management prost. Dar mai sunt scoli care au avut rezultate slabe si nu s-a schimbat nimic. Apoi inspectorul de matematica ce treaba are cu rezultatele la bac?? El i-a pregatit pe toți elevii la matematica. si conform aceleiasi logici au foat picati la bac si la romana, biologie,chimie, geografie, istorie. Astia de ce nu au fost schimbati?? Si inspectorul de tehnologii ce discipline a avut la bacalaureat, ca la examenul de atestare profesionala au trecut toți, ca acolo sa-u inscris toti absolventii si au promovat toți, deci care este logica ca io nu mai pricep? Si inca o intrebare, ce calificative anuale au primit toti schimbatii astia, eu cred ca foarte bine si atunci cum ii schimbi? Fratilor, cu afirmatiile matusalemului, instanta va asteapta sa va cautati dreptatea.

  2. Nelu says:

    ?????????????

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/