Vadim Tudor i-a delectat pe cărășeni cu declarații haioase. Ce părere avea despre Ponta și Iohannis?

 

„Tribunul”, un om extrem de controversat, n-avea prea multe limite la capitolul declarațiilor de presă. Fie că jignea sau ironiza, fostul lider al Partidului România Mare a fost un personaj colorat, a cărui lipsă, cu siguranță, va fi resimțită pe scena politică.  

Toamna trecută, președintele Partidului România Mare, Vadim Tudor, a stat de vorbă în exclusivitate cu reporterii Express de Banat, făcând o serie de remarci cel puțin haioase la adresa celor care urmau să fie contracandidații săi la alegerile prezidențiale. Mai exact, pe actualul președinte al României l-a numit „matahală săsească”, iar pe premierul Victor Ponta l-a descris pentru www.expressdebanat.ro ca fiind un „babuin” care șochează prin urâțenia sa.

Candidatura tribunului la funcția de președinte a avut loc în aceeași zi în care și președintele social-democrat, Victor Ponta, făcea același lucru.

,,Mi-am lansat candidatura și în vremurile astea, de criză. Nu ostentativ mi-am planificat lansarea odată cu babuinul de Victor Ponta. N-am știut că el așa și-a programat lansarea. Ăsta e atât de urât, că și la grădina zoologică am văzut babuini mai frumoși“, a spus liderul PRM.

Vadim Tudor declara pe data de 20 septembrie a anului trecut că este convins de faptul că scandalurile de pe scena politică îi vor elimina pe toți contracandidații săi din competiție. ,,Românii mă vor vota, m-au votat tot timpul. Pe cine să voteze?! Pe Ponta? Pe Iohannis, matahala aia săsească? Ăla când râde parcă e o balastieră de nisip! Eu îmi joc cartea în mod cinstit. Noi n-avem bani, dar avem o inimă mare. Suntem ca poporul român!“,  concluziona Vadim Tudor care, în schimb, avea o părere extrem de bună despre cărășeni, dar și despre Banat, zonă pe care a descris-o ca fiind una istorică, plină de amintiri frumoase pentru domnia sa.