Vaccinare în maraton la Caransebeș! Obiectiv: 1000 de persoane vaccinate

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, prin Centrul de Vaccinare, își dorește să vină în întâmpinarea caransebeșenilor care vor să se vaccineze, astfel că va organiza un maraton de vaccinare în primul weekend după sărbătorile pascale.

În prezent, Centrul de Vaccinare, coordonat de către managerul medical Bhupinder Singh, are două puncte deschise în municipiul de pe Timiș și Sebeș: la spital în zona de Ambulatoriu și în sala de sport de la Generală nr. 8, cartierul Cazărmii.

Avem două centre deschise, cel de-al doilea din cartierul Cazărmii este deosebit de important să lucreze la capacitate maximă, astfel că vom organiza maratoane de vaccinare începând cu ziua de vineri 7 mai. Ne dorim ca în cele trei zile de sfârșit de săptămână  să vaccinăm în jur de 1000 de persoane. În prezent folosim în jur de 200 de doze de vaccin pe zi.”, ne-a declarat medicul Bhupinder Singh.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Managerul medical a mai precizat că persoanele interesate de vaccinare nu mai trebuie să se înscrie pe platformă, ci doar să se prezinte cu cartea de identitate la centrul de vaccinare.

 

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/