De astăzi, un viceprimar liberal lângă primarul PSD Daniel Boambeș

Primăria Constantin Daicoviciu are de astăzi și viceprimar, la 6 luni de la alegerile locale. Cel care va ocupa această funcție este Petru Cărăbaș, consilier local din partea PNL.

Petru Cărăbaș este nou în Consiliul Local și este fratele vestitului consilier local care tot mandatul trecut a adus acuze primarului Daniel Boambeș cu privire la diversele lucrări de infrastructură efectuate de către Primăria Constantin Daicoviciu.

Petru Cărăbaș a fost votat cu 6 voturi din cei 7 consilieri prezenți: 4 PNL și 2 de la Pro România. Alesul PMP s-a abținut. Consilierii PSD au lipsit de la ședința de Consiliu Local, care a avut doar acest punct pe ordinea de zi.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Viceprimarul a fost ales abia acum pentru că până în urmă cu două luni propunerea de alegere a viceprimarului nu a fost introdusă pe ordinea de zi, iar de la ultimele ședințe au lipsit consilierii PSD. Menționăm că în Consiliul Local Constantin Daicoviciu sunt 11 consilieri, 4 de la liberali, 6 de la alianța PSD Pro România și unul de la PMP.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/