Șah mat! Vacanță pentru șahiști

Asociația Județeană de Șah Caraș Severin a intrat în vacanță competițională. Cu toate acestea, cursurile de șah organizate în fiecare zi din săptămână continuă.

Ca în fiecare an în perioada iulie-august, activitatea șahistă din județ nu este la cotele cele mai înalte, fiind și perioada concediilor. În această mini vacanță competițională nu se renunță totuși la activitate.

Ediția 2012 a Top Blitz la șah a ajuns la etapa XX-a. Runda a fost dominată de același Bolintiș. Acesta a încheiat prima jumătate a sezonului cu 10 puncte din 10 posibile. În clasamentul general, Mihai Bolintiș a acumulat 205 puncte din 18 etape.

„Actvitatea șahistă nu este abandonată. Continuăm cursurile de inițiere în șah la Sala Polivalentă miercuri și vineri de la ora 18 și la Sala din Complexul Capitol în fiecare zi între orele 12 și 20. Mai avem prevăzute competiții pentru sfârșitul lunii august și desigur pregătirea pentru Divizia A, pentru componenții echipei noastre de top Muncitorul Reșița‘‘, a precizat secretarul Asociației Județene de Șah, Mihai Bolintiș.