Campionatul de Volei aduce medalii

În urma Campoinatului Național de Volei pe Plajă ținut la Mamaia, Clubul Sportiv Universitatea Reșița a adus acasă trei medalii.

Campionatul național de volei pe plajă destinat cadeților, juniorilor și seniorilor s-a încheiat recent la Constanța, în Mamaia. Jocul a fost deschis de cei mai mici, iar reprezentanții Reșiței la categoria cadeți au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului atât la feminin cât și la masculin.

Au urmat juniorii, care din păcate în întrecerea feminină nu s-au prezentat din cauza unei accidentări a unei sportive reșițence. Baieții însă au fost apți de joc și au reușit să aducă încă o medalie pentru Clubul Sportiv Universitatea Reșița, și anume cea de argint.

leader board 728 x 90 px

În ultimele zile ale competiției de la Mamaia, au intrat în joc seniorii, care s-au descurcat și ei foarte bine și au reușit un frumos la 3 pentru Clubul Universitatea Reșița. Antrenorul echipei de volei, Dan Jitaru, se declară mulțumit de rezultat și speră ca și pe viitor să se facă remarcați la toate competițiile la care vor participa.

Cele două competiții destinate cadeților și juniorilor au adus pentru Clubul Universitatea Reșița 3 medalii, ceea ce este un lucru extraordinar, iar seniorii au reușit și ei să aducă la Reșița o medalie de bronz: „Suntem multumiți de rezultate și sperăm la cât mai multe medalii‘‘, a precizat antrenorul secției de volei Dan Jitaru.

Foto libertatea.ro