Schimbări importante în fotbalul județean

Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal a avut loc ieri de la ora 11 în saloanele restaurantului Capitol din Reşiţa.

Din cei 44 care au anunțat că se vor prezenta, 40 s-au și ținut de cuvânt. Ordinea de zi a cuprins modificarea statutului asociaţiei şi alegerea unui alt reprezentant al echipelor de liga a 4-a în Comitetul Executiv, deoarece Viorel Lolea a promovat cu Muncitorul Reşiţa în Liga a 3-a.

Noul reprezentant al echipelor din liga a 4-a este, de astăzi, Adrian Ciocan, delegatul echipei Gloria Reșița, care a și venit cu primele măsuri pentru Comitetul Executiv.

leader board 728 x 90 px

În cadrul adunării generale extraordinare de astăzi a Asociației Județene de Fotbal s-a clarificat și faptul că echipele din liga a IV-a și a V-a nu vor fi excluse în cazul în care nu vor deveni de drept privat,acest lucru fiind valabil doar pentru cluburile din primele 3 ligi.

„Cu Adrian lucrăm de mult timp, este un băiat harnic și serios și după cum ați văzut a fost o alegere făcută democratic,cu voturi, cu reprezentanți, a fost un lucru extraordinar‘‘, a precizat președintele AJF CS, Costinel Ristache.