Bronz pentru fete și aur pentru băieți

România a trecut cu brio de Campionatul Balcanic de volei pe plajă pentru sportivi sub 23 de ani care s-a desfășurat la Strumiţa, în Macedonia. Universitatea Reşiţa a avut echipă atât la masculin, cât şi la feminin.

Echipa României de fete a fost compusă din Cartiş Adriana Simina, componentă a Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa şi Pujky Denisa, componentă a Clubului Sportiv Municipal din Timişoara, iar echipa de băieţi a fost formată  din Bala Iulian Marian, component al Universităţii Reşiţa şi Miron Cătălin, component al CS Steaua Bucureşti. Voleibaliștii au revenit acasă cu o medalie de bronz la feminin și una de aur la masculin.

Sportivii de la Clubul Universitatea se pregătesc acum pentru Campionatul Balcanic care va avea loc în premieră în Reșița în perioada 27-29 iulie în parcarea de la SC Case SA, în Centrul Civic, unde nisipul deja a fost turnat.

Suntem foarte mulțumiți de Bala Iulian, că a adus pentru Reșița prima medalie de aur. Este de menţionat faptul că fetele noastre sunt născute în 1995, ceea ce înseamnă că ele au 17 ani. Pentru vârsta lor, eu consider că a fost un rezultat pozitiv, care ne dă încredere că pe viitor vor putea să aducă medalii dintre cele mai strălucitoare‘‘, a declarat antrenorul secției de volei, Dan Jitaru.