Muncitorul Reșița s-a bucurat de vacanță

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

După ce a încheiat sezonul cu o victorie în meciul de baraj şi, din toamnă, va evolua pe a treia scenă a fotbalului românesc, alături de alte două reprezentante ale judeţului, CSM Reșița şi FC Caransebeş, echipa Muncitorul Reșița, pregătită de Viorel Lolea, a avut parte de o scurtă vacanță.

O mică vacanță a fost binevenită pentru Muncitorul Reșița, echipa ce a reușit să se califice în liga a treia. În momentul de față echipa lui Viorel Lolea și-a reluat activitatea și a avut și un prim meci amical cu o echipă de liga a IV-a, pe care l-a și câștigat.

La capătul unui meci dramatic, care a avut loc pe stadionul din Severin, Muncitorul Reșița a învins cu 2-1 Voinţa Ţicleni şi şi-a câştigat un binemeritat loc în Liga a III-a. Reşiţenii au condus la pauză cu 1-0 echipa judeţului Gorj, dar s-au văzut egalaţi dintr-un penalty discutabil. Fotbaliştii antrenaţi de Viorel Lolea au avut puterea să revină în joc şi să preia din nou conducerea. Ultimele minute însă, echipa Muncitorul Reșița le-a jucat cu doi oameni mai puţin şi a fost sancţionată cu încă o lovitură de pedeapsă. Portarul a fost pe minge şi a dus Reșița în Liga a III-a.

untitled design set 970x90 px

Ne axăm deocamdată pe pregătirea fizică, am avut un prim meci amical, câștigat de băieții mei cu 9-0. Ei răspund bine la antrenamente și sper ca prima etapă din Divizia C să ne găsească pregătiți‘‘, a precizat antrenorul echipei Muncitorul Reșița, Viorel Lolea.

untitled design set 970x90 px