Vacanța e pe terminate la bazinul olimpic din Reșița!

picnic iulius1000x100

Au mai rămas doar câteva zile până când pasionații de înot se vor putea întoarce la bazinul olimpic din Reșița. După o lună de pauză, la fel ca în fiecare an, bazinul îi așteaptă pe sportivi cu alte condiții.

În fiecare an, în luna august, bazinul olimpic din Reșița își ia o lună de vacanță. Nu pentru relaxare, ci pentru curățenie generală. Așa se face că și în acest august s-au efectuat lucrări de igienizare a bazinului și tratarea apei cu substanțe chimice speciale. Unitatea își redeschide porțile în 3 septembrie.

„Oprirea funcţionării bazinului olimpic se face anual, timp de o lună, pentru lucrări de mentenanţă. În jur de 800 de persoane ne trec zilnic pragul pentru a înota liber sau în mod organizat”, a declarat, pentru Express de Banat, Laurențiu Plestici, șef birou. Acesta le reamintește pasionaților de înot că „pentru înscriere este nevoie de adeverinţă de la medicul de familie şi adeverinţă de la medicul dermatolog. Ţinuta obligatorie în bazin este formată din: slip (costum) baie; papuci de baie; cască pentru păr”.

leader board 728 x 90 px

Program inițiere copii: luni, marți, miercuri și vineri, de la ora 16 la ora 18.
Program Aquagym: marți/joi, ora 19-20.
Program inițiere și perfecționare adulți: luni, miercuri, vineri, între orele orele 19-21.
Program agrement: luni-vineri orele 7-12/18-22.

Pentru informații suplimentare apelați numărul de telefon 0255 215 215.

TARIFELE APLICATE DE BAZINUL OLIMPIC DE ÎNOT REȘIȚA