UVT Agroland Timișoara, față în față cu fostele jucătoare la partida de la Târgoviște

Voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara au un meci important în etapa a III-a a Diviziei A1 de volei feminin. Elevele lui Bogdan Paul se deplasează la Târgoviște, formație unde s-au transferat vara aceasta fostele lor colege Mihaela Ozun Jeremic și Andrea Lakovic. 

Antrenorul lui Agroland este în continuare suspendat. Bogdan Paul se așteaptă la un meci dificil la Târgoviște. „Chiar dacă avem un program dificil, știam ce urmează, știam care sunt problemele acestor săptămâni. Urmează două deplasări, în primul rând foarte lungi. În al doilea rând, sunt două deplasări dificile. Așa cum știm de anul trecut, sunt adversari redutabili, care vor dori să își treacă în cont toate punctele. În momentul de față, Târgoviște este o echipă care joacă foarte bine acasă. A reușit un meci foarte bun cu CSM București, în prima etapă, și a obținut o victorie normală cu CSU Galați. Jucăm într-o sală care nu se apropie de cea în care ne antrenăm noi zilnic. Din toate punctele de vedere este o deplasare dificilă”, a declarat antrenorul timișorencelor.

Extrema Sorina Miclăuș a debutat etapa trecută la senioare, în partida pierdută de Agroland pe teren propriu la scorul de 3-0 cu Volei Alba Blaj. „A fost un moment emoționant pentru mine, mai ales că am debutat împotriva unui adversar puternic, Volei Alba Blaj. Trebuie să vină și acest moment și mă bucur că am avut șansa să intru la acest meci. De aici, sper că doar în sus pot să merg. Așteptam acest moment de anul trecut. Știam că voi termina junioratul și mi-am dorit foarte mult să ajung să joc în meciurile cu echipele puternice. Am avut vizionare, le-am văzut pe jucătoarele de la Târgoviște. CSM este o echipă puternică și omogenă. Sigur vom avea un dificil, dar sper să ne descurcăm și să obținem un rezultat foarte bun”, a precizat Sorina Miclăuș.

De la Agroland, mai are probleme medicale Andreea Petra, care vine după o accidentare. Meciul de la Târgoviște va începe sâmbătă seara, la 19.

Sursa foto: facebook.com/AgrolandVolei