USR Timiș are sediu nou: „Fabrica 2020”! Dominic Samuel Fritz: „Peste 100 de oameni vor să contribuie la chirie”

untitled design set 970x90 px

USR Timiș este mai aproape de Consiliul Județean – cel puțin cu noul sediu inaugurat sâmbătă în cadrul unui eveniment la care au participat zeci de oameni.

Partidul va porni în campanie dintr-o nouă locație, mult mai spațioasă decât apartamentul de pe strada Paris. Numit, în mod simbolic, „Fabrica 2020”, acesta se află peste drum de Prefectură și va fi locul în care își vor da întâlnire membrii Alianței USR-PLUS. Noul sediu are aproximativ 300 de metri pătrați și este format din mai multe încăperi situate atât la primul etaj, cât și la subsol.

„Suntem între bulevardul Revoluției și Parcul Copiilor și cred că acest lucru e mai mult decât o întâmplare. Dacă aveți ocazia să vă uitați la cum arată intrarea în parc o să vă dați seama de ce am intrat în politică. (…). De când am postat că am găsit acest sediu, peste 100 de oameni au spus că vor să doneze și să crească campania. Peste 100 de oameni au spus că vor să contribuie la chiria sediului. Nu îmi este rușine să vă cer bani din când în când pentru că nu există firmă de partid USR-PLUS și eu vreau să facem o campanie care este susținută de comunitate”, a spus Dominic Samuel Fritz.

În noua locație vor funcționa sediul de campanie, sediul USR, dar și cabinetele deputatului Cătălin Drulă, al europarlamentarului Vlad Botoș și al senatorului Nicu Fălcoi. „Este mult mai spațios, iar cabinetele noastre vor fi deschise celor care vor să vorbească cu noi și sunt sigur că din acest sediu va pleca atât viitorul primar al Timișoarei, cât și viitorul președinte al Consiliului Județean”, a spus Nicu Fălcoi, senator USR de Timiș.

În fața celor prezenți a vorbit și Cristian Moș, candidatul USR la președinția CJ T care a spus că este convins că Alianța este „aerul proaspăt” de care orașul de pe Bega are nevoie. „Suntem peste 3.500 de membri ai Alianței USR-PLUS și aveam nevoie de o nouă locație. Timișul și Timișoara au nevoie de aer proaspăt și noi suntem acest aer proaspăt. Călin Dobra vine cu aceleași idei prăfuite și promite în campanie aceleași proiecte. Sunt convins că membrii USR-PLUS vor schimba clasa politică. Îi chemăm și pe cetățeni să vină alături de noi”, a spus Cristian Moș.

Noul sediu al USR Timiș se află pe bulevardul Revoluției, numărul 18 A, apartamentul 2.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/