USR-PLUS oferă un candidat pentru Fibiș! Laurențiu Marian: „Cu cât se apropie alegerile, cresc investițiile”

untitled design set 970x90 px

Laurențiu Marian vrea ca banii europeni să ridice Fibișul. Candidatul Alianței USR-PLUS își dorește investiții constante, nu doar în prag de alegeri.

Economist ca formare și care activează în domeniul agriculturii, Laurențiu Marian are un proiect realizat pe fonduri europene unde dezvoltă o fermă de legume. Candidatul spune că organizează două evenimente la Fibiș în fiecare an care se intitulează Ziua Recoltei. „Dorim să intermediem relația dintre micii producători din comuna Fibiș și consumatorii din Timișoara și din împrejurul comunei”, a explicat Laurențiu Marian.

Investițiile în educație, sănătate și revitalizarea căminului cultural sunt pe agenda candidatului Alianței USR-PLUS, care nu a ratat ocazia să atace actuala administrație pentru demararea investițiilor în perioada alegerilor: „Am imprimat dimineață cheltuielile comunei Fibiș la 30 iunie 2020. Observăm că în luna iunie, cu cât se apropie alegerile, cresc investițiile de dezvoltare a comunității. Dacă ar fi în fiecare an alegerile, probabil că și comuna ar arăta altfel”.

Laurențiu Marian propune un plan conform căruia Primăria să sprijine activ investitorii și cetățenii cu inițiativă. Useristul crede că fondurile europene sunt un mijloc eficient pentru a aduce schimbarea în comună. „Dorim să dezvoltăm proiecte utile pentru comunitate făcând din Fibiș o comună atractivă pentru locuitori, dar și pentru investitori. Ne propunem să demonstrăm că și mediul rural poate oferi același nivel de confort ca și un oraș. O comună verde, un trai confortabil și investiții europene se numără printre principalele noastre obiective. Ne dorim schimbarea comunității prin participarea activă a celor care locuiesc în Fibiș”, a încheiat candidatul.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/