Centrul viu din mijlocul orașului propune pentru acest weekend activități în natură

po 1000x100px (3)

Pentru acest weekend, cei de la Iulius Town propun activități de familie în cadrul natural al Iulius Gardens. Caruselul venețian etajat este deschis pentru cei mici, la fel și terasele în aer liber, iar o nouă familie de rățuște vă așteaptă în completarea programului de weekend.

Pentru ca experiențele să fie complete, Iulius Town propune și în acest weekend numeroase evenimente în aer liber, de vară. Cinema outdoor, teatru de păpuși, concerte, ateliere creative au devenit tradiția fiecărui weekend. Peste 15 locații tematice în aer liber sunt pregătite pentru acest weekend și au asigurat toate măsurile de protecție.

Caruselul venețian etajat este pus la dispoziția celor mici de luni până vineri, de la ora 12.00 la 22.00, iar sâmbăta și duminica de la ora 10.00 la 22.00. Prețul unui bilet este de 5 lei. Caruselul etajat este unic în țară și a fost creat special în Italia de un producător cu peste 50 de ani experiență în industria parcurilor de distracție. Seara peste 1.500 de luminițe și figurinele ceșcuțe și animale oferă o atmosferă din altă lume.

Cea mai nouă atracție din Iulius Gardens sunt o rață și cei zece boboci ai săi, care s-au instalat aici încă din luna mai. Se pare că păsările au fost atrase de cadrul natural oferit de cel mai nou parc din oraș și au devenit „vedete” printre timișoreni, mai ales că se lasă fotografiate.

„Într-un context atipic, și vacanța este altfel. Pentru cei mici, dar și pentru cei mari, experiențele în aer liber sunt sursele de energie pozitivă și distracție. De aceea, parcul din Iulius Town Timișoara reprezintă principala destinație atunci când vrei joacă, relaxare și natură, într-un singur loc. Parteneră la distracție este și familia de rățuște instalată pe lacul din Iulius Gardens, care a devenit o atracție în sine. Contextul s-a schimbat, dar bucuria de a ne petrece timpul cu cei dragi și dorința de a vizita locuri spectaculoase a rămas aceeași. Dacă tot ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile este o plimbare în natură, parcul din Iulius Town te încântă cu locuri umbroase oferite de arbori maturi precum tei, cedri, fagi, arțari, stejari, brazi, pini sau duzi ornamentali, dar și cu un covor de gazon pe care poți citi o carte sau te poți juca cu familia”, au transmis cei de la Iulius Town.