Criminalul de la Gara de Nord Timișoara a fost prins! A mai fost condamnat după ce a încercat să ucidă

A înjunghiat fără milă un tânăr de 34 de ani direct în piept în urma unui conflict spontan! A fost prins și riscă ani grei după gratii, cu atât mai mult cu cât mai are o condamnare pentru tentativă de omor calificat.

Presupusul criminal care l-a înjunghiat mortal pe tânărul de 34 de ani în Gara de Nord din Timișoara a fost prins noaptea trecută, iar astăzi a fost admis în cazul său arestul preventiv pentru 30 de zile. Se pare că este vorba despre un bărbat care nu recurge pentru prima dată la un astfel de gest. În anul 2006 a mai comis o tentativă de omor calificat, pentru care și-a executat deja pedeapsa.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT. Bărbat găsit înjunghiat la Gara de Nord din Timișoara!

În urma anchetei a reieșit că în noaptea de 23 iulie, în jurul orei 3.25, în timp ce se afla în stația C.F.R. Timișoara Nord, în zona de acces spre liniile de cale ferată Grupa Reșița din spatele magazinului Profi, pe fondul unui conflict spontan i-a aplicat victimei o lovitură de cuțit în zona pieptului, în partea dreaptă, „lovitură în urma căreia victima a suferit o plagă înjunghiată penetrantă în hemitoracele drept cu interesare de plămân drept și aortă, soldată cu hemoragie internă și externă, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul acesteia”, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost comisă fapta.