USR PLUS, fără cordoane de jandarmi, fără scandal!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

În totală antiteză cu de mitingurile PSD, unde se lasă de fiecare dată cu violență și înjurături, Alianța 2020 USR PLUS și-a prezentat, la Timișoara, candidații pentru alegerile europarlamentare.

Cel de-al doilea miting electoral din campania pentru alegerile europarlamentare al Alianței 2020 USR PLUS s-a desfășurat, la fel ca primul, fără cordoane de jandarmi, fără scandal, întâlnirea cu simpatizanții și membrii alianței din Sala Olimpia fiind dovada vie că o campanie electorală poate fi și altfel decât arată social-democrații la fiecare acțiune în stradă.

1000x100 casa brutarului

„Deschiderea a fost făcută de trupa Omul cu șobolani, trupă care a cântat și în cadrul mitingului de la Cluj. În fața sălii pline, au fost prezentați candidații USR PLUS pentru europarlamentare, în frunte cu Dan Barna, președinte USR, și Dacian Ciolos, candidat și președinte PLUS. Discursurile s-au axat pe probleme interne ale României, multe dintre ele provocate de guvernarea actuală a PSD. În continuare s-au propus soluții pentru rezolvarea acestora, iar candidații și-au exprimat dorința de a reuși să le implementeze cu succes. În închidere, trupa OCS a revenit pe scenă, cântând «Cineva sa ne aducă țara înapoi». Noi sperăm ca Alianța 2020 USR  PLUS este acest “cineva”. Așteptăm cât mai multă lume la vot în 26 mai!”, informează conducerea județeană USR Caraș-Severin.

expres banat 1000x100 (2)