Petrecerea stă să înceapă la Oțelu Roșu. Trei zile de distracție cu ocazia Rugii

promovare online Timisoara Casa Auto

Ruby și Nicoleta Voica, în fruntea listei de artiști de la Ruga orașului Oțelu Roșu. Acțiunea care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni este organizată de Primărie, Consiliu Local Oțelu Roșu și Asociația Culturală Pordampi Timișoara, alături de Casa de Cultură din orașul de pe Valea Bistrei.

Petrecerea va începe vineri, la ora 18.00, cu un program de muzică populară pe scena amplasată în zona centrală a orașului. Spectatorii îi vor putea urmări de Dana Rădneanțu, Sorin Pepa, Adela Jurchescu, Dumitru Stoicănescu, Daniela Ștefan și Codruța Măgurean.

Sâmbătă este ziua concertelor trupei Vest & Radu Stoica, El Nino Samurai, Alexandra Mitroi și programul va fi încheiat de Ruby cu formația.

Duminică, din nou muzica populară este dorită de oțelari, astfel că de la ora 18.00 vor cânta Luminița Istodor, Ionică Ivan, Mirela Frățilă, Roberta Crintea, Gabi Zaharia și Nicoleta Voica.

promovare banner maxagro

Pe parcursul celor trei zile de rugă, la Oțelu Roșu vor fi amplasate terase la care se vor servi preparate la grătar, băuturi răcoritoare și dulciuri, iar comercianții vor veni cu parcul de distracții pentru tineri, dar și cu produse de îmbrăcăminte spre vânzare.

Ruga de la Oțelu Roșu se organizează de hramul Bisericii „Sf. Împărați Constantin și Elena”, sărbătorit în 21 mai.

publicitate tmc 640