Președintele României, în vizită la Timișoara. Care este programul lui Klaus Iohannis în capitala Banatului?

Președintele României, Klaus Iohannis, este așteptat vineri în orașul de pe Bega. El va participa la o serie de acțiuni, printre care o vizită oficială la Memorialul Revoluției și la Universitatea de Vest din Timișoara.

Conform Administrației Prezidențiale, primul punct al programului începe în jurul orei 13.00, când Klaus Iohannis va vizita Memorialul Revoluției. După aceea, șeful statului va participa la dezbaterea „Become your best! – printr-un învăţământ superior de calitate!” din cadrul Univeristății de Vest din Timișoara.


tm4ua media express de banat (100x1000px)

În jurul orei 15.00, Klaus Iohannis va vizita Sinagoga „Cetate”. O oră mai târziu se va întâlni cu autorităţile locale din regiune la Muzeul de Artă. De asemenea, la ora 17.00, președintele României va participa la festivitatea de aniversare a Colegiului Naţional „C. D. Loga”.

Ultimul punct al programului de vizită în Timișoara îl constuie evenimentul de lansare a volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica.

banner 970 x 250