Se apropie cel mai mare spectacol aviatic din Banat – Timișoara Air Show 2019!

Au mai rămas 30 de zile până la cel mai mare spectacol aviatic din Banat! Timișoara Air Show 2019 îi așteaptă pe iubitorii de aviație să admire măiestria piloților, elementele de acrobație și alte demonstrații aeriene. Spectacolul va avea loc în 15 iunie, pe Aeroportul Timișoara. La final, spectatorii vor putea asista la un concert susținut de timișorenii de la DJ Project.

A șasea ediție va aduce pe cer evoluțiile piloților din cadrul Forțelor Aeriene Române care vor fi prezenți cu escadrila de elicoptere şi cu o formațiune de aeronave F16. Aeroclubul României va evolua cu formația Hawks of Romania – Șoimii României, condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultra ușoare The Pelicans. Iacării Acrobați vor decola alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys și vor uimi spectatorii cu elemente de acrobație aeriană și efecte pirotehnice.

CITEȘTE ȘI: Timișoara Air Show va avea loc anul acesta în 15 iunie. Organizatorii anunță un spectacol total

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Suntem la cea de-a șasea ediție a spectacolului Timișoara Air Show, organizat de Aeroportul Timișoara. Acest eveniment este unul marcant pentru Timișoara și toată regiunea Banatului, la care participă de fiecare dată peste 10.000 de spectatori de toate vârstele, veniți din toată regiunea de vest a țării. Ne bucurăm că, an de an, vin tot mai multe familii cu copii, iar pasiunea pentru aviație merge mai departe”, a declarat directorul general Daniel Idolu.

Intrarea este gratuită, atât la spectacolul aerian, cât și la concert. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 17.00 și vor fi asigurate locuri de parcare în apropierea evenimentului. Pentru organizarea lui, Aeroportul Internațional Timișoara are sprijinul Consiliului Județean Timiș, al Asociației Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al unor instituții publice şi societăți comerciale. Toate informațiile sunt disponibile și pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro.

banner 970 x 250