Timișoara Air Show va avea loc anul acesta în 15 iunie. Organizatorii anunță un spectacol total

explo 1000x200

Spectacolul Timișoara Air Show ajunge anul acesta la a VI-a ediție și va avea loc sâmbătă, 15 iunie. Evenimentul din acest an va fi unul care va începe la apusul soarelui, iar la final, pentru cei prezenți va avea loc și un concert. 

Timișorenii vor putea urmări evoluțiile piloților militari din cadrul Forțelor Aeriene Române și pe cele ale piloților din cadrul Aeroclubului României – cu formațiile Șoimii României, The Pelicans și cu parașutiștii de la Blue Wings. De asemenea, vor fi prezenți și Iacării Acrobați. Vedeta evenimentului va fi pilotul lituanian Jurgis Kairys, o adevărată legendă a acrobațiilor aeriene. Nu vor lipsi nici efectele pirotehnice, iar seara se va termina cu un concert.

Edițiile anterioare s-au bucurat de succes în rândul timișorenilor. „Organizarea acestui spectacol aerian a ajuns în acest an la a șasea ediție consecutivă. Este unul dintre cele mai mari spectacole care au loc în Timișoara, reunind an de an peste 10.000 de spectatori, iubitori ai aviației. Ne bucurăm că în fiecare an formațiile vin cu acrobații atractive, iar spectatorii devin fideli unui eveniment cu adevărat unic pentru zona de vest a țării”, a precizat directorul general al Aeroportului Internațional „Traian Vuia”, Dan Idolu.

Aeroportul va anunța în perioada următoare programul exact privind accesul și parcările. Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al unor instituţii publice şi societăţi comerciale.

banner 970 x 250