Fortuna Becicherecu Mic s-a „împiedicat” de Independența Baia Mare, cu care a reușit doar o remiză

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au făcut un pas greșit duminică pe teren propriu, după ce au remizat la scorul de 2-2 cu mai slab clasata Independența Baia Mare. Bănățencele puteau să își consolideze mai clar locul 2 în prima ligă de fotbal feminin în cazul unui succes, dar rămân cu 24 de puncte, cu patru runde înainte de finalul competiției.

Fortuna a început prost meciul, cu o apărare visătoare și acest lucru a costat-o. În minutul 3, Ioana Borodi a luat mingea din posesia gazdelor și a deschis scorul pentru oaspete. Bănățencele au egalat abia în repriza secundă, prin Alexandra Lunca, cu un gol direct din lovitură liberă. Baia Mare a preluat din nou avantajul, tot grație Ioanei Borodi. Pe final, Fortuna a jucat în inferioritate numerică, deoarece Claudia Bistrian a fost eliminată. Chiar și așa, Becicherecu a egalat prin Cristina Sucilă.

Fortuna Becicherecu Mic: Mihaela Durlă, Denisa Heisu, Cristina Codrescu (cpt.), Claudia Bistrian, Larisa Grigore (Sabina Scurtu), Bianca Ienovan (Cosmina Roșu), Denisa Hațegan, Cristina Sucilă, Monica Tomesc, Alexandra Lunca, Mariana Voinea (Melissa Șodincă).

Fetele de la Fortuna au spus că și terenul, afectat de ploaie, le-a pus probleme. „Ne așteptam ca meciul cu Baia Mare să fie unul dificil, având în vedere că adversarele noastre ne-au dat bătăi de cap în toate meciurile disputate până acum. A fost un meci cu multe greșeli și nici terenul nu a fost un avantaj pentru noi. A doua repriză a fost una mai bună, ne-am mobilizat și am reușit să egalăm, obținând un punct important”, a precizat Cristina Sucilă, pentru site-ul oficial.

1000x100 casa brutarului

Viitorul meci al Fortunei va fi duminică, pe terenul celor de la Heniu Prundu Bârgăului.

Sursa foto: fortunabecicherec.ro