USR PLUS are 4 primari în Timiș. Cristian Moș, șeful filialei: „Este excelent pentru un partid pornit de la zero”

untitled design set 970x90 px

USR-iștii au făcut bilanțul după duminica alegerilor. În Timiș au obținut primăriile din 4 localități, vor avea 125 de consilieri locali și 10 consilieri județeni. Urmează negocierile politice, în primul rând cu liberalii, pentru demararea administraţiei „altfel”.

„Sunt patru vârfuri de lance, patru localităţi unde am câştigat, ceea ce este excelent pentru un partid pornit de la zero. Am reuşit să câştigăm Timişoara, cu Dominic Fritz, Dumbrăviţa, cu Horia Bugarin, Foeni, cu Saveta Moldovan, şi Cenadul, cu Andrei Tiţa. În Timiş am adunat cele mai multe voturi pentru USR PLUS, la nivel de ţară. Sunt 50.000 de voturi pe care le-am câştigat aici. Acum trebuie să demonstrăm că facem politică şi administraţie altfel. Avem 135 de consilieri locali şi judeţeni. Sunt 135 de oameni care vor face altfel de politică, care vor deschide uşile primăriilor şi a consiliului judeţean.”, a declarat Cristian Moş.

USR PLUS urmează să demareze discuţiile pentru formarea majorităţilor în consiliile locale. „Negociem cu PNL, am discutat deja de două ori, telefonic, cu Alin Nica. Vom avea negocieri pentru fiecare unitate administrativ-teritorială în parte. Dar ne dorim ca proiectele USR PLUS să meargă înainte.”, a mai spus Moş.

„Mă bucur să fiu la prezentarea primarilor aleşi ai USR PLUS. Cu Horia Bugarin acum primar la Dumbrăviţa, comuna a scăpat de PSD. Eu cred că a fost anomalie ca în jurul Timişoarei să existe aşa ceva. Vom face echipă bună şi vom dezvolta Timişoara ca zonă metropolitană. Voi convoca o şedinţă cu primarii din zona metropolitană pentru a o putea dezvolta.”, a declarat și primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz.

Cristian Moș a fost candidatul USR PLUS la președinția CJ Timiș și s-a clasat pe locul al doilea cu 19,1% din voturi.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/