USR Plus aproape inexistent în Caraș-Severin

Cel mai bun rezultat pentru USR Plus Caraș-Severin vine de la Caransebeș unde a obținut doi consilieri, pentru că la Reșița, Oțelu Roșu sau la Consiliul Județean rezultatele sunt dezastruoase.

Fiecare vot contează, dovadă îndeplinirea pragului de 7% cu foarte mare greutate pentru alianța USR Plus, doar la Caransebeș precizează președintele USR Caransebeș, Dragoș Curelea:

În primul rând felicitări lui Felix, vechiul și noul primar. Apoi, vreau să vă spun că fiecare vot contează, la propriu! Dovada clară suntem noi. Un vot a făcut diferența între a avea doi consilieri în Consiliul Local al Municipiului Caransebeș sau niciunul. Nu a fost ușor. Gândiți-vă că sunt primele alegeri locale la care am participat. Suntem singurul oraș din județ care a făcut pragul de 7%, necesar alianțelor. Din păcate, la nivel județean, rezultatele nu sunt pe măsură așteptărilor. Vom analiza factorii care ne-au adus în situația asta și vom încerca să remediem problemele până la alegerile parlamentare din decembrie. Mulțumim caransebeșenilor pentru încredere. Vom încerca să facem treabă bună și să vă arătăm că am meritat votul dumneavoastră”, ne-a declarat Dragoș Curelea președintele USR Caransebeș și vicepreședinte al filialei județene.