PNL a luat tot în Caraș-Severin! „Vom face majoritatea în CJ și vom arăta că Se Poate și în Banatul de Munte!”

PNL dă nu doar președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, ci și pe cei doi vicepreședinți. În plus, poate pune și un administrator public, dar și șefi la toate structurile din subordine!

Liberalii au putere deplină în următorii patru ani în Consiliul Județean Caraș-Severin asigurându-și majoritatea simplă în plen de unii singuri, fără să fie nevoiți să formeze vreo alianță. „Felicit pe toti candidații, fie că au pierdut sau au câștigat, indiferent de culoarea lor politică. Ca președinte de filială, sunt fericit pentru că vom face majoritatea în CJ si vom arăta că Se Poate și în Banatul de Munte! Le mulțumesc pentru implicare și dăruire colegilor care nu au câștigat și nu au fost și ei eroii și sărbătoriții zilei de ieri. Le spun că pentru mine sunt și vor rămâne și ei eroi, pentru că viața este o luptă. Au pierdut o bătălie dar nu au pierdut războiul!”, a transmis liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.

Senatorul liberal atrage totodată atenția asupra importanței păstrării spiritului de echipă și de acum încolo, așteptările de la PNL fiind foarte mari. „Felicit noul Președinte al județului Caraș-Severin, Romeo Dunca, pe toți camarazii care au fost aleși primari, consilierii locali și județeni, urându-le tuturor mult succes în această nouă provocare! Greul abia acum începe și voi fi mereu alături de toți!”, a mai spus președintele filialei PNL Caraș-Severin.