USR-ista Doina Vrăjitor, contracandidatul Mirei Radovancovici pentru şefia Primăriei Pojejena în 2020?

Deși mai sunt câteva luni până la alegerile locale de anul viitor, lupta pentru ocuparea scaunului de edil-șef pare să fie una destul de interesantă în zona Clisurii Dunării, mai ales că în ultima perioadă când pe scena politică și-au făcut simțită prezența câteva partide ale căror forțe par de neoprit.

Una din administrațiile publice locale în jurul căreia s-a creat un interes major este Primăria Pojejena condusă actualmente de social-democrata Mira Radovancovici. Deși edilul și-a exprimat public opinia că, în condițiile în care va mai candida, nu îi va fi frică de niciunul dintre contracandidați datorită proiectelor realizate în anii de mandat, în ultima vreme, în comuna cărășană circulă tot mai des zvonul potrivit căruia una din contracandidate primăriței Radovancovici va fi nimeni alta decât Doina Vrăjitor, președintele Filialei USR Moldova Nouă.

Contactată telefonic de redactorul expressdebanat.ro pentru a confirma/infirma această informație, USR-ista a ținut să precizeze următoarele: „În prezent ne ocupăm de campania pentru alegerile prezidenţiale”.

Mai mult decât atât, despre cine va fi candidatul alianței USR PLUS în lupta pentru Primăria Pojejena, Vrăjitor a subliniat că e prematură o astfel de discuție, însă aceasta este absolut convinsă că cel care va lupta pentru scaunul de edil-șef al administrației publice locale din Pojejena va fi „un candidat energic, cu inițiativă, un om nou în politică”.