USR Caransebeș îl susține pe Felix Borcean pentru un nou mandat

Organizația USR Caransebeș, prin președintele Dragoș Curelea satulă intenția făcută public de primarul Felix Borcean de a apela la susținea partidului la alegerile locale.

Înainte de alegerile europarlamentare, la Caransebeș s-a dezvoltat Partidul Uniunea Salvați România printr-o imagine în care tinerii dornici de schimbare sunt cei care se preocupă de soarta comunității locale. Deși le-a fost greu să găsească un sediu în zona centrală și, cu atât mai mult un spațiu în chirie de la Primăria Caransebeș conducerea USR Caransebeș a închiriat un spațiu de la o persoană fizică pe strada Nicolae Bălcescu ne-a declarat Dragoș Curelea, președintele organizației locale USR, om de afaceri școlit la Caransebeș și București care a dezvoltat de foarte mulți ani o afacere la Poiana Mărului.

Dragoș Curelea spune că organizația sa nu poate decât să fie mândră că actualul primar al Caransebeșului își dorește o colaborarea cu USR:

Știu că este curtat de toate partidele și spre norocul nostru Felix dorește o colaborare cu USR. Noi o să-l susținem și ca independent și ca reprezentant USR – Plus. Noi suntem într-o alianță cu Plus și trebuie să-l susțină și partidul Pus cu toate că nu are organizație locală. Noi la USR – PLus nu ducem lipsă de oamenei capabili care ar putea să câtige orice primărie din județ, dar cum este în politică trebuie să susținem candidatul cu cele mai mari șanse și care a făcut ceva pentru municipiul Caransebeș. Cunosc omul Felix Borcean, caracterul lui și în ultimii doi ani chiar a început să facă ceva la Caransebeș. Noi avem o echipă nouă, cu oameni pricepuți și îl vom susține pe Felix Borcean pentru un nou mandat cum alege el să candideze ca independent sau ca membru USR”, ne-a declarat Dragoș Curelea președintele USR Caransebeș.