Investițiile pe Muntele Mic, îngreunate de decizii proaste. Dana Șandor îi vrea locul lui Mihai Mărălescu

Administratorul public al comunei Turnu Ruieni îl acuză pe primarul Mihai Mărălescu că a pierdut finanțările pentru proiectele de pe PNDL din motive greu de înțeles. Așa se face că Muntele Mic a rămas fără posibilitatea de a avea rețea de apă și de canalizare.

Dana Șandor spune că pe perioada când ea încerca să-și recapete postul în Justiție edilul comunei a comis ilegalități, astfel că nu s-a ales cu nimic după cele 7 proiecte inițiate de ea și cu care edilul s-a tot lăudat în spațiul public:

Sunt 7 proiecte în valoare de peste 11 milioane de euro, privind introducerea rețelei de apă și canalizare pe Muntele Mic, dar și în comuna Turnu Ruieni, proiecte de reabilitare a școlii și grădiniței din comună, toate au fost sistate și s-a pierdut finanțarea pentru că cel care a emis autorizația de costrucție nu are firmă, adică lucra la negru…, vă dați seama până unde s-a ajuns?”, ne-a declarat Dana Șandor, cea care s-a judecat cu primarul Mihai Mărălescu pentru că a fost dată afară din funcția de administrator public și care a câștigat procesul, edilul fiind nevoit să o repună pe funcție și să-i dea salariile pe ultimii doi ani în sumă de 180.000 de lei, bani pe care Șandor încă îi așteaptă.

Pentru toate aceste nedreptăți care i s-au făcut, Dana Șandor este hotărâtă să candideze la Primăria Turnu Ruieni la alegerile locale din acest, fiind contracandidat din partea PNL al lui Mihai Mărălescu, actualul edil.

CITEȘTE ȘI:

Primăria Turnu Ruieni trage de timp și nu-i acordă toate drepturile salariale administratorului public

Muntele Mic – stațiune turistică de interes național, impact economic pozitiv pentru toți locuitorii de la poalele muntelui