USL își lansează candidații în judeţ!

După ce Uniunea Social-Liberală și-a lansat candidații cu mare fast pe Arena Națională, acum liderii USL se pregătesc să îi urce pe scenă și pe cei care îi vor reprezenta la alegerile parlamentare din Caraș-Severin.

Șeful de campanie al Uniunii Social-Liberal, Sorin Frunzăverde, a anunțat public că, cel mai probabil, lansarea candidaților care vor reprezenta USL la alegerile din data de 09 decembrie, va avea loc imediat după ce începe campania electorală. „Probabil, pe 10 noiembrie, la Casa de Cultură are loc lansarea candidaților USL”, a declarat Sorin Frunzăverde, șeful de campanie al USL.

În ce privește manifestarea de pe Arena Națională, liderul liberal este de părere că nu e o chestiune deplasată faptul că peste 70.000 de oameni au răspuns pozitiv convocării. „Un moment de forță, pe care USL a fost capabilă să îl etaleze, datorită scorului bun pe care l-am obținut la alegerile locale”, a spus Sorin Frunzăverde, vicepreședinte PNL la nivel național. Acesta este de părere că și alegerile parlamentare vor aduce un scor la fel de bun pentru Alianță, mai ales că acum, USL are în Caraș-Severin 67 de primării, din cele 77 care există. „Diferența între alegerile locale și cele parlamentare o vor realiza aleșii locali, în număr mult mai mare decât ai celorlalți candidați”, a adăugat șeful de campanie.

Cine candidează de la USL
Din partea PNL, Iosif Secășan este nominalizat pentru Colegiul Senat, Zona Bocsa, Otelu Rosu, Caransebes, Baile Herculane, Almăj, Moldova Nouă.

Valentin Rusu va candida pentru ocuparea unui post de deputat, pentru zona Oravița, Anina.

Surpriza pe lista de nominalizări a liberalilor vine de la Caransebeș, acolo unde pentru ocuparea unui post de deputat pentru zona municipiului de pe Timiș și Sebeș, a fost nominalizat Dan Laurențiu Tocuț. Acesta este medic specialist ORL, consilier local la al doilea mandat, dar și vechi membru în Partidul Național Liberal.

De la social-democrați, pentru Colegiul Bocșa, în bătălie va intra președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

Colegiul 3, care cuprinde zona Băile Herculane-Valea Almăjului-Moldova Nouă, va fi reprezentat de președintele UNPR Caraș-Severin, Ion Tabugan, care candidează pentru încă un mandat de deputat, tot în cadrul Alianței USL.

Pentru Colegiul Reșița, Tudorița Nicula intră în competiția pentru ocuparea fotoliului de deputat, iar medicul Aurel Duruț va reprezenta Colegiul Reșița, la Senat.