ÎMPĂRATUL: “Nu voi părăsi PP-DD!”

Scăpat de arest, dar refuzat pe listele PDL, fostul primar din Oţelu Roşu a ales să candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie sub sigla PP-DD.

Convins că va fi declarat nevinovat de instanţele de judecată, Iancu Simion – Simi candidează în Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor. “Am o mare emoţie. Mulţi se gândeau că nu mă vor mai vedea. Au uitat că am un nume, Iancu Haiducul. Haiducii revin pe scena politică şi mă regăsesc aici pentru că 22 de ani am fost în administraţia publică locală. E un lucru minunat să lucrezi cu oamenii, să cunoşti gândurile lor, viaţa lor, posibilităţile lor, nivelul lor de trai. Am venit alături de Vali Blănariu pentru că am crezut şi cred că în cei 22 de ani am ajutat oamenii săraci şi la fel face şi Dan Diaconescu”, şi-a explicat acesta revenirea pe scena politică.

Iancu Simion – Simi a trimis deja primele săgeţi spre unul dintre contracandidaţii săi. “Trebuie să formăm dreapta puternică, de care avem nevoie fără PSD, acest partid comunist care are putere mai mare decât partidul condus de Nicolae Ceauşescu. Nu o să facem minuni în Parlamentul României, dar pot veni în teritoriu, îi pot ajuta pe primari să facă proiecte, să aducă bani. În ultimii opt ani cât am fost eu primar la Oţelu Roşu nu l-am văzut pe Mocioalcă decât o dată la patru ani. Am convingerea că oamenii vor înţelege că nu am venit să fac averi la Prtidul Poporului. Am fost exclus de PDL, dar mă regăsesc în PP-DD. Sunt un om normal, un om cu bun simţ. Indiferent ce se va întâmpla, nu voi părăsi PP-DD decât dacă voi muri sau dacă se va distruge acest partid. Sunt adevărat, un om corect, cinstit, care a lucrat în administraţia publică timp de 22 de ani, am ajutat oamenii necăjiţi, din suflet”, a mai declarat fostul primar de Oţelu Roşu.