Urmărire în viteză, pe străzile din Timișoara

sofer arestat urmarire timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un șofer din Timișoara i-a pus pe jar pe polițștii locali. A refuzat să oprească pentru control, așa că a început o urmărire în viteză.

Agenții l-au văzut pe șofer circulând pe strada Gheorghe Doja pe un sector de drum public cu circulația interzisă în ambele sensuri, cu excepţia riveranilor. I-au făcut semn să oprească, dar acesta a apăsat pedala de accelerație.

„Acesta a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor locali și și-a continuat deplasarea pe străzile din zonă, în viteză, inclusiv pe pistele pentru bicicliști, fără a ține cont de faptul că punea în pericol ceilalți participanți la trafic. Imediat, echipajul auto al polițiștilor locali a trecut la urmărirea autoturismului, care se deplasa cu viteză excesivă. În scurt timp aceștia au reușit blocarea în trafic a autoturismului și imobilizarea conducătorului auto. Bărbatul care se afla la volan a fost ulterior identificat în persoana lui I.D., de 30 de ani, din Timișoara”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că autoturismul nu era înmatriculat, iar numerele proveneau de la un alt autoturism. Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Timișoara din cadrul IPJ Timiș, în vederea continuării cercetărilor.

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/