Utilaje prin PNDR pentru fermierii din Caraș-Severin

agricultura in caras-severin
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

În total, 310,5 milioane de euro sunt puși la bătaie pentru cei care vor să-și dezvolte propriile afaceri.

Conform Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, banii sunt disponibili prin submăsura 4.1, „Investiții în exploatații agricole” a PNRR și se acordă pe trei componente. Concret, fondurile sunt disponibile astfel:
– 198 de milioane de euro pentru toate culturile cu excepția celor de sfeclă de zahăr și investițiile realizate de formele asociative;
– 61 de milioane de euro pentru culturile de sfeclă de zahăr;
– 51,5 milioane de euro pentru formele asociative, altele decât cele din sectorul sfeclă de zahăr.

„Solicitanții de finanțare pot depune cererile începând din 25 iunie, ora 09:00, prin intermediul paginii oficiale de internet www.afir.ro. Data limită până la care se primesc cererile de finanțare este 24 septembrie, ora 16:00”, se arată în comunicatul transmis de Nicolae Verindeanu, directorul OJFIR Caraș-Severin.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Sprijinul acordat pornește de la 30% și poate ajunge la maximum 90%, în funcție de dimensiunea economică a exploatației, de tipul de beneficiar și de investițiile ce urmează a se realiza prin proiect. Valoarea finanțării nerambursabile este cuprinsă între 350.000 de euro și poate crește, în funcție până la 1,5 milioane de euro pentru cooperative, grupuri de producători și organizații de producători. Cei interesați pot găsi toate informațiile necesare aici.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/