Urmărire cu mașini și focuri de armă în apropiere de Jebel înainte de Paște!

Perioada sărbătorilor pascale nu i-a adus liniște unui tânăr de 20 de ani care s-a considerat deasupra legii. Șoferul a condus o mașină neînmatriculată, cu numere false și fără permis. Polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au fost nevoiți să tragă un foc de armă pentru a potoli scandalul.

În seara de 18 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii aflați în localitatea Iosif au încercat să controleze o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani. Acțiunea de rutină s-a transformat într-o urmărire cu mașini după ce șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor. La scurt timp de la tentativa de a scăpa de organele legii, șoferul a fost oprit și a devenit agresiv când i-au fost solicitate documentele. După ce a refuzat să se legitimeze, din curtea unei case a ieșit un bărbat de 42 de ani care avea ca intenție să intervină în conflictul dintre șofer și polițiști. Un foc de avertisment a fost necesar pentru potolirea tendințelor violente ale persoanelor implicate.

Rezultatul aventurii tânărului a fost un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea cu un număr fals de înmatriculare. Pe lângă aceste sancțiuni, cei trei au fost sancționați pentru tulburarea liniștii publice și nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației date de Ordonanța Militară numărul 3.