Urgie! Acoperișuri smulse de vânt la Reșița și mașini distruse

O furtună puternică a pus la pământ acoperișul mai multor blocuri din Reșița. Urgia a durat mai puțin de o oră, însă rafalele puternice și ploaia abundentă au făcut prăpăd.

Echipaje de pompieri, polițiști și chiar mașina de descarcerare s-au prezentat de urgență astăzi pe cel mai circulat bulevard din Reșița. O porțiune din acoperișul blocului a fost pusă la pământ, dar din fericire, nimeni nu a fost rănit pe trotuarul unde s-au prăbușit bucăți serioase de lemn, metal și plăci. Nu a fost însă singura stradă din Reșița pe care autoritățile au fost chemate de urgență.

„În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate, în municipiul Reșița, a fost solicitată prin apel 112 intervenția pompierilor militari pentru degajarea unor elemente de acoperiș care au fost desprinse de vânt pe Str. Petru Maior și pe B-dul Revoluția din Decembrie. În ambele cazuri a fost afectată o suprafață de aproximativ 100 mp din acoperiș. Pe Str. Petru Maior elementele de construcție căzute au avariat 3 autoturisme. Pompierii militari au intervenit pentru degajarea elementelor din acoperiș care stăteau să cadă și pentru asigurarea zonei”, transmite Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al pompierilor cărășeni.

O altă solicitare pentru intervenția de urgență a autorităților s-a făcut de pe Strada Molizilor, acolo unde plăci de pe acoperiș stăteau să cadă în orice clipă.

Codul galben de furtuni rămâne în vigoare până la ora 23.00, dar vremea rea nu se dă dusă nici mâine, după cum anunță meteorologii.

CITEȘTE ȘI: COD GALBEN de furtuni în aproape toată țara!

tmc 640