STENOGRAME EXPLOZIVE. Isac aruncă în aer filiala PNL Caraș-Severin cu bombele din telefonul lui Horia Irimia!

Sute de mesaje, care par a fi schimbate între liberalii din Caraș-Severin, devoalează conturile false create pe rețelele de socializare de pe care au împroșcat cu noroi în adversarii politici, comploturile puse la cale pentru eliminarea membrilor care-l critică pe președintele Vela și, mai ales, faptul că deciziile acestuia sunt contestate inclusiv de cei mai apropiați oameni ai săi!

Horia Irimia a făcut posibilă apariția în spațiul public a pagini întregi de discuții pe teme politice care par a fi purtate de acesta cu lideri din filiala județeană. Ceva asemănător cu scurgerea de informații din sediul PSD, în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare! Multe din cele discutate între liberali sunt interesante. În primul rând, s-au dat de gol utilizatorii conturilor false de Facobook, folosite în campaniile electorale în special pentru denigrarea adversarilor politici. Ce are însă mare importanță astăzi, când Biroul Permanent Local al PNL Caraș-Severin supune votului excluderea lui Felix Borcean din partid e altceva. Și anume destăinurile lui Marius Isac, viceprimarul Caransebeșului.

„Sunt disciplinat pentru că îl respect pe Felix și omu’ ăsta nu mi-a făcut nimic să îl ard eu. Înțeleg și respect decizia de partid, dar uneori cam depășim limita. (…) Am încercat odată eu la BPJ și m-a ucis din priviri”, i se plânge vicele lui Horia Irimia, care îi sugerase să-i spună în față lui Marcel Vela atunci când are convingerea că șeful său politic greșește cu ceva.

Într-un alt pasaj, cei doi vorbesc tot despre Felix Borcean. „Așa m-am săturat de șicanele astea… Sincer, în loc să ne batem cu PSD sau Pro, ne batem între noi! Sper ca mișcarea cu Felix, cu schimbarea lui Felix, să ne ajute, dar din ce văd și aud… nu! Vela vrea să-l ardă pe Felix prin noi. Dar așa, ori pic eu țap ispășitor, ori sunt făcut praf de presă. Îmi iau medical că nu mai am chef de stres”, se destăinuie Isac, care remarcă într-un alt dialog că liberalii se umplu de ridicol cu încercările lor din Consiliul Județean Caraș-Severin de a-i schimba pe Popovici, Nedelcea sau Hurduzeu.

În discuții apare și Marcel Vela. Irimia îi recomandă să elimine trădătorii, iar președintele PNL Caraș-Severin îi garantează: „Castrez tot răul!” Astăzi, primele victime: Felix Borcean și Mihai Minea! Mâine, Adrian Torma. Urmează Hadrian Popescu și Doru Coșei! Lista continuă, numai că, în PNL Caraș-Severin nimeni nu mai discută astfel de lucruri cu Horia Irimia. Că, tot ce știe Irimia, știe toată lumea!