A urcat la volan fără permis

Un tânăr de 21 de ani a urcat cu tupeu la volanul unei mașini și s-a plimbat prin Caransebeș, fără să aibă permis de conducere. Acesta a fost prins de polițiști și s-a ales cu dosar penal. Și alți doi șoferi au avut probleme cu legea, astfel că au fost sancționați.

Într-un control de rutină, polițiștii au depistat la volanul unei mașini un tânăr de 21 ani, care nu poseda permis de conducere. Din acest motiv, „șoferul” s-a ales cu dosar penal. Câteva ore mai târziu, o autoutilitară a fost oprită pentru control pe strada Muntele Mic din Caransebeş.

„La volanul autovehiculului s-a aflat C.STELIAN, de 36 ani, care are permis valid doar pentru categoria B. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe durmurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Pentru aceeaşi infracţiune este cercetat şi un bărbat în vârstă de 63 ani, care a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism şi o remorcă a cărui masă maximă autorizată depăşeşte greutatea de 3500 kg. Bărbatul a fost depistat pe raza localităţii Voislova.