La Reşiţa, s-a deschis o nouă televiziune: Vest TV

Timpul a demonstrat că pe piaţa media din Caraş-Severin, atât de săracă în ultima vreme, e nevoie de încă un post de televiziune şi nu numai, nu de alta, dar e altceva când lucrurile sunt privite din mai multe direcţii.

 

Fost realizator de talk show politic la Terra Sat şi redactor-şef la săptămânalul Ghimpele de Caraş-Severin, Dan Popoviciu a reuşit să adune în jurul lui o echipă tânără şi, în numai două săptămâni, Vest TV şi-a început emisia. Aseară, la ora 19, a fost primul buletin de ştiri, după care, timp de o oră şi jumătate, Ioan Sabo, prefectul de Caraş-Severin, a răspuns întrebărilor lui Dan. În grila de programe a postului se regăsesc talk-show-uri politice, emisiuni culturale, sportive, dar şi pentru copii.

“Este o nouă apariţie în peisajul media din Reşiţa şi din Caraş-Severin, o televiziune care îşi propune să aducă un strop de normalitate în acest sector pentru că a fost suficientă abundenţa de cancan, de ştiri pe surse. Sperăm să ajungem cu informaţii corecte, clare, imparţiale, către publicul care ne urmăreşte. Am format o echipă din oameni cu care am mai lucrat de-a lungul timpului, dar şi cu tineri care sper să realizeze că li se oferă o şansă într-o meserie a naibii de frumoasă”, a declarat Dan Popoviciu la ieşirea din emisie.

 

Vest TV poate fi recepţionat în tot judeţul, fiind distribuit în reţelele RDS&RCS şi, în zona Oraviţa-Moldova Nouă, de TVB.