UPDATE/FOTO. Accident grav la intrare în Caransebeș! O mașină a lovit un stâlp electric!

promovare online Timisoara Casa Auto

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață la intrare în Caransebeș dinspre Timișoara! O mașină a încercat să evite un microbuz și a intrat în plin într-un stâlp electric.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a ajuns în stare deosebit de gravă la Spitalul Municipal din Caransebeș, fiind victima unui accident de circulație produs pe DN 6, în dreptul benzinăriei de la intrare în municipiu dinspre Timișoara.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672114105745″]

Șoferul din Caransebeș a încercat să evite un microbuz de pasageri care intra în benzinărie, însă a acroșat remorca microbuzului, iar în urma impactului airbagul s-a deschis, iar mașina în viteză a intrat într-un stâlp electric la 150 m distanță de locul impactului, pe cealaltă parte a drumului. Pe carosabil nu există urme de frânare.

A fost nevoie de echipajul de descarcerare pentru a scoate victima din mașină. Șoferul a ajuns la spital în stare foarte gravă cu răni la membre, cap și piept.

UPDATE ora 14.30

Victima accidentului produs în această dimineață la intrare în Caransebeș dinspre Timișoara se află la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș pe secția de Terapia Intensivă. Pacientul în vârstă de 40 de ani este în comă indusă, medicii încercând să găsească cea mai bună variantă de transport către Spitalul Județean din Timișoara, posibil pentru a interveni chirurgical:

promovare banner maxagro

„Pacientul este în comă indusă, ventilat mecanic și așteptăm să vedem la ce spital ni-l poate primi. Nu neapărat că trebuie operat de urgență, însă nu sunt leziuni pe care să putem noi să le tratăm”, ne-au declarat surse din cadrul Secției ATI.

În câteva ore se va ști cu exactitate la ce unitate medicală va fi transportat bărbatul. Este vorba de un om de afaceri din municipiul Caransebeș, care deține o spălătorie auto pe Strada Tudor Vladimirescu. Acesta nu a putut evita impactul cu remorca unui microbuz care a intrat în benzinăria de pe DN 6. Se presupune că în momentul impactului airbagul mașinii s-a deschis și din cauză că șoferul mașinii nu purta centura de siguranță, cel mai probabil a fost lovit în față, astfel că și-a pierdut cunoștința și nu a putut frâna, continuând cursa încă 150 de m pe contrasens, după care s-a izbit violent de un stâlp electric.

Niciunul dintre pasagerii aflați în microbuzul care se îndrepta de la Petroșani spre Timișoara nu a fost rănit. Autovehiculul a încercat să vireze la stânga la intrare în Caransebeș să alimenteze.

UPDATE 8 august, ora 12.00

Bărbatul din Caransebeș este internat la Clinicile Noi din Timișoara, fiind în continuare în comă indusă. Medicii susțin că viața sa nu este în pericol, însă va suferi mai multe operații pentru reconstrucția feței. Omul mai are leziuni la nivelul membrelor și al pieptului, însă acestea sunt minore.

publicitate tmc 640