[UPDATE] BREAKING NEWS. Accident mortal în apropiere de Băile Herculane! Trei persoane și-au pierdut viața!

Accident cu trei morți în apropiere de Băile Herculane! Un șofer a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit cu un alt autovehicul.

Trei oameni și-au pierdut viața în această dimineață în urma unui accident produs pe DN 6, în zona Băile Herculane. Incidentul s-a produs în jurul orei 6.30. Un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, a pătruns pe contrasens într-o curbă la dreapta și s-a ciocnit de o altă mașină. Alte două persoane au fost rănite.

UPDATE ora 10.00

leader board 728 x 90 px

„În urma verificărilor s-a stabilit că un tânăr de 21 ani, din judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe DN 6, pe raza localităţii Topleţ din direcţia Orşova spre Băile Herculane, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la dreapta, derapează, pătrunde pe contrasens unde intră în coliziune laterală cu un microbuz, care tracta o remorcă. Microbuzul era condus regulamentar de un bărbat de 25 ani, de asemenea din judeţul Mehedinţi, din direcţia Băile Herculane spre Orşova”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

Persoanele decedate au vârste cuprinse între 15 și 27 de ani. Printre acestea se află și șoferul de 21 de ani, cel care a pătruns cu mașina pe contrasens. Un alt pasager al mașinii, în vârstă de 16 ani a fost rănit grav, iar un altul de 25 de ani s-a ales doar cu răni ușoare. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu Severin.