[UPDATE] BREAKING NEWS. Tânărul motociclist, accidentat grav de o mașină, a decedat la spital!

Grav accident de circulație în această după-amiază în Caransebeș. Un tânăr motociclist a ajuns la spital după ce a fost lovit în plin de o mașină.

Un tânăr de 15-16 ani a ajuns la spital în stare gravă. Acesta conducea o motocicletă și se îndrepta dinspre centrul municipiului spre ieșirea din oraș. Pe Strada Ardealului, în dreptul magazinului Kaufland, băiatul a fost lovit în plin de o mașină care nu i-a acordat prioritate. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii și o Ambulanță, victima fiind preluată de medici și dusă la spital.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157669129117534″]

leader board 728 x 90 px

Tânărul motociclist purta cască de protecție. Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE ora 17.45

Surse din cadrul Spitalului Municipal Caransebeș au declarat că tânărul motociclist accidentat în această după-amiază a decedat. Acesta a rămas inconștient pe asfalt după ce a fost lovit de mașină. Medicii au început manevrele de resuscitare încă din ambulanță și le-au continuat în Unitatea de Primiri Urgențe, însă fără succes. Băiatul de 17 ani a intrat în stop cardio-respirator, iar inima nu i-a mai putut fi repornită.