Conducta de gaz din Obreja, avariată în urma unui accident rutier!

Un accident rutier putea avea consecințe dezastruoase în Obreja după ce un TIR a ieșit de pe carosabil, a lovit un stâlp electric și s-a răsturnat peste conducta de gaz.

În această dimineață, în jurul orei 5.00, un TIR a fost la un pas să provoace o explozie în comuna Obreja din Caraș-Severin. Șoferul din Hunedoara a pierdut controlul volanului, a ajuns pe celălalt sens de mers și a ieșit în decor, unde a lovit un stâlp electric, după care s-a răsturnat. În cădere, mastodontul a avariat un hidrant, dar și conducta de gaz. Din fericire, potrivit autorităților, nu s-au înregistrat până acum scurgeri de gaz.

„În timp ce un bărbat în vârstă de 61 ani, din judeţul Hunedoara, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi o remorcă, din direcţia Oţelu Roşu spre Caransebeş, la un moment dat pierde controlul asupra direcţiei de mers, părăseşte partea carosabilă în stânga direcţiei de deplasare şi intră în coliziune cu un stâlp de beton de la reţeaua electrică, avariindu-l în totalitate. Ansamblul de vehicule se răstoarnă pe partea laterală stângă unde avariază un gard metalic, un hidrant de apă şi conducta de gaz, fără a fi constatate scurgeri de gaz până în momentul de faţă”, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

În urma accidentului, șoferul TIR-ului a ajuns la spital, însă nu a rămas internat. Omul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.