UPDATE. Ați văzut-o? Sunați la 112!

disparuta

Polițiștii cărășeni sunt în căutarea unei minore de 13 ani din Caransebeș, care a plecat la finele săptămânii trecute de acasă și nu a mai revenit.

Polițiștii caransebeșeni au fost sesizați astăzi de către mama copilei că minora, pe nume Ana Denisa Barro, a plecat vineri, 18 noiembrie, de la domiciliu la locuința bunicii sale, tot pe raza municipiului Caransebeș, părăsind domiciliul acesteia în aceeași zi, în jurul orei 16.00, fără a se întoarce acasă. Tot astăzi, mama minorei a luat legătura telefonic cu fata, aceasta precizând că este bine, fără a-i comunica unde se află, motiv pentru care părintele s-a adresat Poliției Caransebeș.

Semnalmente: 1,54 m înălțime, greutate 50 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, tuns până la umeri, ten măsliniu, cercel (pierce) în limbă.

La momentul plecării, minora purta pantaloni (blugi) de culoare albastră, geacă neagră cu dungă albă pe mâneci, pantofi sport de culoare alb cu auriu.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

UPDATE ora 20.30

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin au anunțat, cu puțin timp în urmă, că minora a fost găsită de către polițiști. Pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.
În cauză au fost informați reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.