UPDATE. Accident mortal în aproprierea localității Periam din Timiș

promovare online Timisoara Casa Auto

Două persoane au decedat într-un accident rutier produs la prima oră a dimineții pe DJ 692, în dreptul localității Periam. Autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Doi bărbați au fost implicați în accidenul rutier, pentru care echipele de intervenție sosite la fața locului au constatat decesul. Echipele de descarcerare, pompierii și un SMURD au intervenit la locul accidentului, conform informațiilor de la ISU Timiș.

„ISU Timiș – ora 07:19, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe DJ 692, în apropierea localității Periam. În accident a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Echipajele sosite la fața locului au găsit două persoane de sex masculin în apropierea autoturismului, care ulterior au fost declarate decedate de către echipajul medical. La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 7 pompieri și două echipaje SAJ”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

UPDATE ora 11.30

promovare banner maxagro

Bărbații implicați în accident se deplasau din localitatea Periam înspre Variaș. Șoferul autoturismului, un bărbat de 44 de ani, a pierdut controlul mașinii într-o curbă, din cauza vitezei prea mari. Mașina s-a izbit de un canal de scurgere a apei pluviale și i-a aruncat pe cei doi bărbați din autoturism. Bărbații aveau vârsta de 44 ani, respectiv 43 de ani, conform informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

„Un bărbat de 44 de ani a condus un autoturism pe DJ 692 dinspre Periam înspre Variaș, iar la un moment dat pe fondul neadaptării vitezei într-o succesiune de curbe, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un canal de colectare a apei pluviale, răsturnându-se pe un câmp”, transmit IPJ Timiș.
publicitate tmc 640